Hoe kunnen wij een kaart bestellen?
Het plaatsen van een bestelling is erg eenvoudig. Voor een uitgebreide handleiding verwijzen wij jullie naar de pagina "werkwijze". Mochten jullie nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.
Is het mogelijk om de kaart voor het drukken te bekijken?
Wij sturen altijd een digitaal bestand van de kaart (als PDF) per e-mail ter correctie. Zo kunnen jullie thuis, op het gemak, alle teksten en afbeeldingen controleren. Wij corrigeren maximaal twee maal uw tekst. Willen jullie meerdere malen de teksten wijzigen (zetfouten voorbehouden) dan zijn wij helaas genoodzaakt om 20,- per extra correctieronde in rekening te brengen.
Wat is een digitale PDF-proef?
Een digitale PDF-proef is een digitale afbeelding van de trouwkaart, met de tekst en de eventuele afbeeldingen, zoals jullie die hebben aangeleverd. Via het programma Adobe Acrobat reader kan het bestand geopend worden. Het programma is gratis te downloaden via www.adobe.nl.
Wat is er allemaal bij de prijs inbegrepen?
In de totale prijs is alles inbegrepen. De kaarten, het drukken van de kaarten, enveloppen, verzendkosten en BTW.
Kan ik de enveloppen eerder krijgen om te schrijven?
Dit is inderdaad mogelijk. Wij brengen echter wel de verzendkosten (per TPG garantiepost 9,-) in rekening. U kunt dit aangeven op het bestelformulier.
Welke levertijd is er op de kaarten?
De huwelijkskaarten hebben jullie binnen drie weken, na accoord van de digitale proef, in huis. Willen jullie de kaarten eerder hebben informeer dan naar de mogelijkheden.
Hoeveel huwelijkskaarten moeten er bestelt worden?
Het is verstandig om ongeveer 15 stuks bij het totale aantal op te tellen. Jullie hebben dan altijd voldoende kaarten over voor eventuele genodigden die in eerste instantie niet meegetelt zijn. Daarnaast zijn er ook nog extra kaarten voor de naaste familie (mochten zij een extra kaart willen hebben) en het fotoalbum.
Welke betaalwijze hanteert ontwerpjetrouwkaart.nl?
Jullie ontvangen, nadat de digitale proefdruk accoord is bevonden, een factuur voor 30% van het totaalbedrijg als aanbetaling per e-mail en desgewenst per post. Nadat de aanbetaling is voldaan gaan wij de kaarten drukken en verzenden.
Bij verzending van de gedrukte kaarten ontvangen jullie de factuur voor het restantbedrag. Wij hanteren een betalingstermijn van 8 dagen na factuurdatum en kunt u per bank/giro aan ons overmaken.
Kan ik nog mijn bestelling annuleren?
Jullie hebben de bestelling geplaatst, maar willen bij nader inzien de opdracht toch annuleren, dan kan dat onder de volgende voorwaarden.
Mocht er nog geen digitale proef verstuurd zijn, dan brengen wij u 20,- (behandel-/ en administratiekosten) excl. BTW in rekening.
Mocht de digitale drukproef wel verstuurd zijn, dan brengen wij u 40,- (kosten drukproef en behandel-/ en administratiekosten) excl. BTW in rekening.
Mochten de kaarten al gedrukt zijn, dan brengen wij jullie uiteraard de volledige kosten in rekening. De kaarten zullen dan ook als bewijs worden nagestuurd.
Jullie zijn niet tevreden met het resultaat?
ontwerpjetrouwkaart heeft niets liever dan tevreden klanten. Mochten jullie niet tevreden zijn over het resultaat neem dan contact met ons op. Dan komen wij samen tot een oplossing.